Uvenner etter sending

I tv-serien «Sex og singelliv» er de bestevenninner. Men det er bare skuespill.

I serien spiller Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis de fire venninnene som strever med å finne lykken og kjærligheten i New York. I virkeligheten er ikke de fire på talefot så lenge kameraene står, skriver Aftonbladet.

Roten til problemet skal ifølge en kilde i New York Daily News være lønnssjekken til Sarah Jessica Parker. Hun skal være produsentenes favoritt, og tjener nærmere 30 millioner kroner per episode. Noe som faller de andre stjernene tungt for brystet. De tre tjener rundt halvparten.

Kristin Davis skal heller ikke være så populær blant kollegene. Da magasinet Mademoiselle holdt en stor fest for henne forrige helg, kom ingen av de andre stjernene fra tv-serien.

Til tross for god lønn skal likevel ikke Parker være helt fornøyd. Ifølge avisa er hun sjalu på Kim Cattralls popularitet som rollefiguren Samantha.

Sarah Jessica Parkers talskvinne Ina Treciokas benekter likevel at det er splittelse mellom de fire skuespillerne. Hun hevder at de ikke omgås særlig på grunn av en hektisk hverdag.