VGTV:

Uviss framtid

VGTV avslører at de ikke har planer om å fortsette med det populære tv-programmet.

SLUTTEN? Programmet med Morten Ramm, Martin Sleipnes og Bernt Hulsker skal ha hatt sin siste sending. Foto: Kristoffer Kumar/VGTV.
SLUTTEN? Programmet med Morten Ramm, Martin Sleipnes og Bernt Hulsker skal ha hatt sin siste sending. Foto: Kristoffer Kumar/VGTV. Vis mer
Publisert

Tv-programmet «Enkel Servering» har trolig spilt inn sin siste sesong. Det sier direktør i VGTV Thomas Manus Hønningstad til Dagbladet.

Programmet består av Morten Ramm (43), Martin Sleipnes (36) og Bernt Hulsker (44). Siste sesong ble sendt høsten 2021.

- Vi har ingen umiddelbare planer om å gjenoppta programmet, men jobber med å utvikle nye konsepter ut fra det samme universet, skriver Hønningstad i en SMS til Dagbladet.

«Enkel Servering» het opprinnelig «Foppall» og byttet navn i fjor vår. VGTV-serien et er skravle- og humorprogram der Ramm, Sleipnes og Hulsker har medvirket. Sistnevnte har denne våren vært i hardt vær etter en jobbfest i mars. Seinere avsluttet VGTV og profilbyrået MAX Social samarbeidet med 43-åringen.

POPULÆR: Morten Ramm herjer på podkast-topplistene om dagen, med «Må på behandling». Rød Løper spurte hvilke kjendiser han mener har størst behov for behandling. Vis mer

Tiltalt

Bernt Hulsker ble nylig tiltalt for hatefulle ytringer og hensynsløs atferd etter jobbfesten i mars.

Festen fant sted på karaokebaren Syng Mer i Oslo, der Hulsker skal ha oppført seg svært ufint. Den tidligere fotballproffen er tiltalt for hatefulle ytringer mot vekteren som jobbet ved utestedet den aktuelle kvelden. Ifølge tiltalen skal Hulsker ha kalt dørvakta for N-ordet og sagt «Hvordan kan du be en hvit mann om å gå ut?»".

HYLLEST: Den svenske humor- og musikkgruppen «De Vet Du» er store fans av nabolandet Norge. Video: Rødt Kort. Vis mer

Fortsetter som podkast

Selv om TV-programmet etter all sannsynlighet avvikles, lever podkasten med samme navn videre, men uten Hulsker.

Hulsker forsvant fra podkasten i mars i år. Først kom meldingen om at han ville utebli fra podkasten på ubestemt tid, knappe to måneder seinere bekreftet VGTV at de hadde avsluttet samarbeidet med den tidligere fotballspilleren.

Det er ennå ikke satt en dato for når saken skal opp i retten, opplyste politiet i en pressemelding 1. juli.

ANMELDTE: Reaksjonene lot ikke vente på seg etter at Morten Ramm la ut denne videoen på Instagram. Da tok han en uvanlig avgjørelse. Vis mer

VGTV-direktør Thomas Manus Hønningstad sa da til Dagbladet at de ikke avsluttet samarbeidet fordi Hulsker var politianmeldt.

- Nei. Det er en totalvurdering av det som har kommet fram gjennom vår interne vurdering, som gjør at vi sammen har kommet til at det beste for alle parter er at vi avslutter samarbeidet, uttalte han den gang.

Han understrekte imidlertid at det Hulsker var anklaget for, ikke er forenlig med å jobbe i VGTV.

- Politianmeldelsen understreker selvfølgelig alvoret i det han er anklaget for, sa Hønningstad.

Etter at Hulsker forsvant fra podkasten, har det vært komiker Ole Soo som har tatt Hulskers plass. Det skal han fortsette å gjøre.

- Ole er fast deltaker i podkasten og vil være det framover, skriver Hønningstad i SMS-en til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer