The Dogs

- Væpnet politi rykket ut da Kristopher Schaus band tok dette bildet

Gikk med øks.

PASSE PSYCHO: Denne gjengen ser jo sånn passe psycho ut, til tross for at det er snakk om en gjeng fredelige og snille middelaldrende menn og småbarnsfedre som bare skulle ta et tøft coverbilde til den nye The Dogs-plata. Men da kom politiet, forteller bandet. Foto: Michaela Klouda / Drabant
PASSE PSYCHO: Denne gjengen ser jo sånn passe psycho ut, til tross for at det er snakk om en gjeng fredelige og snille middelaldrende menn og småbarnsfedre som bare skulle ta et tøft coverbilde til den nye The Dogs-plata. Men da kom politiet, forteller bandet. Foto: Michaela Klouda / Drabant Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bevæpnet politi rykket ut i høst etter at forskrekkede naboer hadde observert seks svartkledde menn med hver sin øks i en bygate i Oslo sentrum, forteller Kristopher Schau.

- Litt ubehagelig når fire politimenn kommer ut av en bil.

- Og du vet det er oss de er ute etter, men det var vel en litt belastet adresse vi hadde valgt, sier Schau til Dagbladet.

Et brutalt drap

Årsaken var at The Dogs, bandet til Schau, skulle ta coverbilder til det nye albumet. Gutta troppet opp i et gjennomvått liveantrekk med hver sin øks i en gate midt i Oslo sentrum.

- Det var vel en dårlig location.

- Det har visst skjedd noen greier i Fredensborgveien tidligere der øks har vært involvert. Vi fikk forklart politiet hva det handlet om og måtte varsle AMK-sentralen, så de kunne berolige folk som ringte inn, sier rockevokalisten.

Solid ankerfeste

The Dogs tviholder på tradisjoner. De gir alltid ut album den første mandagen i året og øver fast på tirsdager. Samtidig med at hangoveren etter nyttårsfeiringa legger seg, slipper bandet «Death By Drowning» - en samling melodisterke, garasjerufsete låter der Kristopher Schau synger med en nerve med ankerfeste til så vel balla som hjerterota:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer