Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vær med i spillbloggen!

Nå kan du skrive om spill på Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I et halvt års tid har vi hatt en egen weblogg om dataspill her på Dagbladet.no.

Denne spillbloggen har foreløpig vært åpen for alle å lese - men det har vært et knippe utvalgte spillfanatikere og journalister som har kunnet skrive der.

Bli med!

Nå vil vil imidlertid la deg slippe til. Er du spillinteressert? Følger du med på hva som skjer, eller har du et interessefelt innen spillverdenen vi andre ikke vet så mye om? Og ikke minst: Er du flink til å skrive?

Da vil vi ha deg med i klubben vår!

Skriv en prøveblogg

Sett deg ned og skriv en liten tekst om et eller annet spillrelatert som du tror vi kan være interesserte i å lese. Det kan handle om de hotteste ryktene om kommende spillkonsoller, et japansk spill du ikke skjønte noe av, en flott spillopplevelse du må fortelle andre om, eller annet spillrelatert innhold.

Denne teksten sender du deretter til oss på altomspill@gmail.com, sammen med en liten beskrivelse av deg selv.

Om vi har sans for det du skriver, kan det hende du får slippe til på Dagbladets spillblogg, der flere tusen lesere daglig er innom for å lese om spill, og gjerne kommenterer på det de leser.


Det er plass til mange i spillbloggen, og vi skal verken legge føringer på innhold, lengde eller hvor ofte du velger å legge ut blogger. Ikke gå glipp av denne sjansen!

Trenger du inspirasjon? Sjekk da disse spilllbloggene:

• Dagbladets spillblogg

• Joystiq

• Kotaku

• Guardian Games

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!