Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Vær så snill, Blue. Ta på dere klær.»

Fnising og rødming da Dagbladet spurte boybandet om nakenbildene.

DÜSSELDORF (Dagbladet): Boybandet Blue er Eurovision-finalens mest kjente band, med hits som «All Rise» og «Sorry Seems To Be The Hardest Word»-duetten med Elton John på CVen.

I 2005 ble bandet oppløst, og Eurovision-låta «I Can» markerer comebacket for britene i forbindelse med tiårsjubileet deres.

- Kastet klærne Men kampen om oppmerksomheten er tøff for et boyband med medlemmer i 30-åra. Det fikk Lee Ryan (27), Duncan James (33), Simon Webbe (32) og Antony Costa (29) merke.

- Vi har vært borte fra musikken lenge, og folk skal raskt gjøre seg opp en mening om oss, sier Simon Webbe til Dagbladet.

Boybandgutta gikk derfor nye veier for å skaffe seg publisitet i forkant av Eurovision-opptredenen og comeback-albumet. Det førte dem til coveret på et av Storbritannias største homoblader, Attitude - hvor de fire stiller helt uten en tråd.

- Det var veldig morsomt. De fikk oss til å føle oss veldig velkomne, så det ble en bra dag, sier Antony Costa.

- Ble litt mye Men årsaken til at gutta kastet klærne foran kamera var ikke bare et ønske om publisitet, skal vi tro Simon Webbe. Han svarer følgende på spørsmål om hvorfor de takket ja til tilbudet.

UTEN KLÆR: Boybandet Blue har fått mye oppmerksomhet for denne magasinforsiden. Faksimile: Attitude
UTEN KLÆR: Boybandet Blue har fått mye oppmerksomhet for denne magasinforsiden. Faksimile: Attitude Vis mer

- Fordi vi ser ut som vi gjør der. Men jeg er i bedre form nå. Dette er noen måneder siden, sier han selvsikkert.

Lee Ryan virker derimot en smule mer flau over å bli minnet på bildene. Når Duncan James etterlikner en av poseringene Ryan har i magasinet, rødmer han og holder seg for ansiktet.

James mener også at det hele innbyr til å bli gjort narr av.

- Det er litt mye, er det ikke. Se på dette, da. «Please Blue, put some clothes on», sier han.

Kan få problemer Om det å kaste klærne hjelper boybandet nevneverdig i stemmesankingen, gjenstår å se i kveld når gutta går på scenen som 14. artist.

Alexander Rybak har tidligere sagt til Dagbladet at han holder Eric Saade som en av favorittene. Likevel tror han at både Saade, Blue, danske A Friend In London og russiske Alexej Vorobjov kan komme til å slåss om de samme stemmene, noe som kan slå negativt ut når stemmene telles opp.

TRØSTET STELLA: Stella Mwangi fikkk trøst av britiske Blue etter at hun overraskende røyk ut av Eurovision. Fra venstre: Simon Webbe, Antony Costa, Stella, Lee Ryan og Duncan James. Foto: Håkon Eikesdal
TRØSTET STELLA: Stella Mwangi fikkk trøst av britiske Blue etter at hun overraskende røyk ut av Eurovision. Fra venstre: Simon Webbe, Antony Costa, Stella, Lee Ryan og Duncan James. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Selv er Blue forsiktige med å spå noe utfall.

- Vi tenker ikke på at dette er noe vi må vinne. Vi skal bare gå ut på scenen, være de profesjonelle menneskene vi er og gi publikum en bra opplevelse, sier Antony Costa.

BLANT FAVORITTENE: Blue er for øyeblikket nummer fire på bookmakernes favorittliste, bare slått av Frankrike, Irland og Aserbajdsjan. Foto: Håkon Eikesdal
BLANT FAVORITTENE: Blue er for øyeblikket nummer fire på bookmakernes favorittliste, bare slått av Frankrike, Irland og Aserbajdsjan. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media