- Vær singel og gå på bowling!

Siennas råd til jenter på Valentines.

(Dagbladet.no): Filmaktuelle Sienna Miller lovpriser singellivet etter at hun endelig har slått opp med Jude Law for godt. Forlovelsen mellom de to filmstjernene ble brutt da Jude hadde et sidesprang med barnevakten.

Nå nyter Sienna tilværelsen som singel, og i går under premieren til filmen Casanova erklærte hun at hun ikke er på jakt etter noen ny romanse.

- Bare vær singel. Hold sammen med venninnene dine, var Siennas valentin-råd til andre jenter, skriver den engelske avisen Daily Mail.

Sienna fulgte sitt eget råd og ankom premierefesten sammen med venner, moren og stemoren. Til den fremmøtte pressen kunne hun opplyse om at hun skulle bruke valentinerdagen til å dra på jentetur til bowlinghallen.

Brev til Blair

Casanova er den hittil største filmen som Sienna har spilt i, og selv om hun i går smilte blidt til fotografene og svarte på spørsmål fra fotografene, har Miller tidligere annonsert at hun vil be statsminister Tony Blair om beskyttelse fra paparazzier.

Hun er lei av å bli tatt bilde av hvor enn hun går.

- Jeg har vært i situasjoner hvor jeg har følte meg veldig truet. Det har nådd et stadie hvor de har alle rettigheter og du har ingen, sier Sienna, som etterlyser klare grenser for hva som skal være tillatt.

CASANOVA: Sienna Miller spiller mot Heath Leadger i premiereklare Casanova. Foto: REUTERS/SCANPIX
CASANOVA: Sienna Miller spiller mot Heath Leadger i premiereklare Casanova. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Hun tror hun har støtte fra mange andre kjendiser.

- Jeg kan komme på et par skuespillere som ville støtte det, sier hun.

<B>SINGLE SIENNA:</B> Sienna Miller har endelig brutt med Jude Law, og ser ut til å trives med det.
<B>SVUNNE TIDER:</B> De var drømmeparet, men Jude Laws utroskap satte en stopper for forlovelsen.