Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vær-Siri fikk en datter

- Nå er vi utrolig lykkelige, sier Siri Kalvig (28) etter å ha født en liten jente. - Men jeg var ikke forberedt på hvor tungt det skulle være å gå 16 dager på overtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede 17. mai hadde TV2s populære værmelder termin, men det gikk over to tunge uker på overtid før Siri ble mor for første gang.

- Det var tungt, forteller hun til Dagbladet fra barselavdelingen.

- Jeg var ikke innstilt på å gå så lenge over tida og hadde ikke engang tenkt tanken på at dette kunne skje, sier den nybakte moren. Den høyt profilerte værmelderen hadde en struttemage som nesten dekket over Vestlandet i tv-ruta da hun gikk ut i permisjon fra jobben som direktør i sitt eget firma Storm Weather Centre i slutten av april. Det er Storm som levererer værmeldingen til TV2.

- Fantastisk opplevelse

- Jeg hadde bare planlagt tida fram til 17. mai. Ukene som fulgte var vanskelige. Men da fødselen satte i gang, gikk det veldig greit. Det var en fantastisk opplevelse, ikke minst takket være min mann og det hyggelige personalet ved sykehuset, sier Kalvig om tida hun har bak seg.

Siri giftet seg med Kjell Erik Østdahl i regnvær for anstendige ti måneder siden: 1. august i fjor. Paret hadde da vært sammen i to år.

Langbeint som sin mor

Den nyfødte piken meldte sin ankomst først natt til i går, og ble født på Sentralsykehuset i Rogaland. Hun veide litt over 2,7 kilo og er 50 cm lang. Første dagen på sykehuset har både slekt og venner vært innom for å gratulere de stolte foreldrene.

- Hun er slank og langbeint, det har hun etter meg, forteller Siri stolt. Men i ansiktet likner hun mest på pappaen sin, fortsetter hun. Babyens navn er ennå ikke bestemt.

- Vi vil bli litt kjent med henne, slik at vi kan se hvilket navn som passer til henne først, avslutter Siri Kalvig.

BRYLLUPET: Siri Kalvig og Kjell Erik Østdahl giftet seg 1. august i fjor. Nøyaktig ti måneder seinere ble de i går foreldre for første gang.