Vær-Siri sint på Storm-kritikerne

Siri Kalvig er sint og opprørt over beskyldningene om utilbørlig press mot ansatte i Storm.

STAVANGER (Dagbladet): Kalvig ankom filmsettet til «Monstertorsdag» sammen med mor og datter. Tidligere i uka haglet beskyldningene mot Siri Kalvig og Storm-direktør Mette Krohn Hansen. Først i dag får Vær-Siri muligheten til å svare på tiltale.

Utsida

- Det er vanskelig å sitte på utsida og lese avisoverskriftene om hva som skal ha skjedd i Storm. Det skal bli godt å komme i retten og fortelle min versjon, sier Kalvig til Dagbladet.

Hun mener virkeligheten er en helt annen enn det som har kommet fram til nå, men vil først gå i detalj om dette når hun forklarer seg for retten.

- I den pågående rettssaken er dere i Storm-ledelsen blitt beskyldt for å nærmest terrorisere enkelte ansatte. Går det inn på deg?

- Det er forferdelig trist, men jeg tar meg ikke nær av det. Det som blir sagt er så fjernt.

- Er du sint?

- Ja. Da jeg kom hjem fra Bergen onsdag kveld, var jeg skikkelig oppbrakt. Men jeg er ganske flink til å skyve ting bort. Det skal bli artig å lage film i stedet, sier hun.

Usikker debut

Meteorologene Siri Kalvig og Benedicte Rasmussen spiller seg selv i filmen «Monstertorsdag», hvor været spiller en viktig rolle. Det eneste Siri gjør, er å henvise hovedpersonen i filmen til meteorologen Sara, spilt av danske Iben Hjejle. Det var en noe usikker Kalvig som gjorde sin skuespillerdebut i går. Under prøvene brøt hun ut i latter flere ganger.

- Dette var bare en øvelse, ikke sant? Vi skal vel ikke ha sånt tøys på film? spurte hun regissør Arild Østin Ommundsen.

I dag blir det alvor igjen, når Siri Kalvig inntar vitneboksen i Bergen tingrett.

KOBLER AV: Midt under rettsaken kunne Siri Kalvig i går avreagere som skuespiller på innspillingen av filmen «Monstertorsdag».