Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vakkert

Usedvanlig vakkert møte mellom amerikansk roots og europeisk musikktradisjon, skriver Dagbladets anmelder om siste plate fra Seattle-bandet Walk-abouts.

Hyppig turnering i Europa har inspirert Seattle-bandet Walk-abouts, og her har de tatt skrittet fullt ut og laget en plate som de sier kunne fått navnet «Songs From Continental Europe». På reisen har de fått med seg bl.a. R.E.M.s. Peter Buck (på bouzouki, mandolin og nyckelharpa!), Steve Berlin fra Los Lobos og folk fra The Posies og Bad Livers. 14 låter fra Sør-, Nord- og Øst-Europa - fra Bosnia til Spania og fra Mikis Theodorakis og Jacques Brel til svenske Stina Nordenstam og Midnight Choirs Atle Bystrøm («Death's Threshold Step #2» fra Eckman-produserte «Amsterdam Stranded») er kledd i en dempet, mystisk, dramatisk, poetisk og episk drakt. Walkabouts har oversatt og gjør låtene til sine egne - understreket av Carla Torgersons myke og vakre vokal. Hopp på toget, du også!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling