Vakre drømmer i regnværet

Young Dreams er gira før sin konsert på Hovefestivalen, men kan styre sin begeistring for Linkin Park,

REGNVÆRSKONSERT: Young Dreams spilte smakebiter fra sitt kommede album i Dagblad-teltet. F. v: Matias Tellez, Fredrik Vigsborg, Chris Holm og Rune Vandaskog. Foto: Anders Grønneberg
REGNVÆRSKONSERT: Young Dreams spilte smakebiter fra sitt kommede album i Dagblad-teltet. F. v: Matias Tellez, Fredrik Vigsborg, Chris Holm og Rune Vandaskog. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOVE (Dagbladet): Musikkbyen Bergen er godt representert på årets Hovefestival, ikke minst takket være det mannssterke orkesteret Young Dreams. Med ni mann på scenen spiller de i kveld konsert på festivalens største scene. Som garvede festivalgjengere er de godt fornøyde med Hove-opplevelsen så langt.

- Det har vært kjempebra! Vi har kjørt båt og campet, og så det har jo vært sol helt frem til nå. Terningkast fem.

Sol i hjertet For samtidig som fire av bandets medlemmer var innom Dagbladets stand på festivalområdet, sprakk en allerede truende himmel opp i silende regn. De er likevel ikke bekymret for sin opptreden senere på kvelden.

- Vi skal forsøke å finne frem solen inne i her, lover Fredrik Vogsborg, og retter en noe ironisk pekefinger mot hjertet.

Kanskje ikke Linkin Park Selv om Young Dreams har rikelig med mannskap til å fylle opp konsertscenen, er ikke bandet fremmed for nye samarbeid. Av årets Hove-program er det et australsk band som frister mest.

- Vi så en veldig fet konsert med Tame Impala i går. Så kanskje det hadde vært kult, sier Rune Vandaskog.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer