Vakre Victoria

Kronprinsesse Victoria har åpenbart vunnet kampen mot spiseforstyrrelsene. Jenta som for åtte måneder siden var uopplagt og radmager, storkoser seg nå på ferie på Den franske rivieraen sammen med prins Carl Philip og de øvrige i kongefamilien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvem husker ikke bildene av kronprinsessen med uthulte kinn og tynne armer fra et ball i Stockholm i november?

Åtte måneder etter de rystende bildene kom, er det ingen tvil om at Sveriges vakre kronprinsesse er blitt frisk igjen. Og veldig populær.

Etter at hun fortalte om sine lidelser, er kronprinsessen blitt populær langt utenfor Nordens grenser. Nå «konkurrerer» hun og hennes 16 år gamle søster Madeleine om oppmerksomheten med prinsessene i Monaco, Caroline og Stephanie.

- Jeg har det kjempebra, har en strålende opplagt Victoria bekreftet flere ganger tidligere i sommer. Ved nyttårstider ble hun for øvrig kåret til årets svenske av Expressen - etter sitt livs desidert tøffeste år.

Åpen kongefamilie

Alt tyder på at hun har hatt et fint opphold sammen med familien under ferien i Sainte-Maxime ved Saint-Tropez, mellom Cannes og Marseille på Den franske rivieraen. Her bor nemlig prinsesse Lilian (82) i kjempehuset Villa Les Mirages, der kongefamilien nå har feriert - langt borte fra den dårlige nordiske sommeren. Og for Victorias del også universitetsstudiene i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer