Vakrest

Hollywood-paret Jennifer Aniston og Brad Pitt er blant de vakreste i verden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no): I alle fall ifølge det amerikanske magasinet People, som i morgen offentliggjør listen over hvem de mener er de 50 vakreste menneskene i verden.

- Jeg så kjedelig ut som tenåring, og jeg har aldri følt meg som vakker, sier Aniston til People.

Siste episode av 'Friends' vises på amerikanske fjernsynskjermer 6. mai og bare dager etterpå er Brad Pitt aktuell i storfilmen 'Troja'. Aniston forteller til bladet at paret er 'absolutt i prosessen' med å forsøke å få barn. De har blant annet gjort klart et rom for et mulig avkom i sin nyoppussede villa i Beverly Hills.

Også pop- og reality-tv-paret Jessica Simpson og Nick Lachey er på listen. Det samme er pop-tvillingene _ og milliardærene _ Mary-Kate og Ashley Olsen, som for øvrig er aktuell filmen 'New York Minute'. Døtrene til Keith Richards, modellene Alexandra og Theodora Richards, er også på lsita sammen med Halle Berry, Julia Roberts og Nicole Kidman, som er kjente travere på People's vakrest i verden-liste. Også Hugh Jackman, som neste uke er klar på norske kinoer i 'Van Helsing', er på lista.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer