Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vaktmesterns ukjente sønn

Trond-Viggo tar en OJ og får et tv-program med egne initialer. I kveld får du blant annet møte vaktmesterns ukjente sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trond-Viggo Torgersen er NRK's potet, han har vært alt fra «hallo-dame» til kanalsjef. I kveld skal han også være løsemiddelskadd danseband-sanger, vaktmester'n og Lilly Blossom.

- Vi håper det blir litt for enhver smak, sier prosjektleder Lisbeth Larness Roås til Dagbladet.no.

Gjester på premieren blir Lill Lindfors, stand-up komiker Dagfinn Lyngbø og tidligere sametingspresident Ole Henrik Magga.

Det blir også premiere på dokusåpa om «Topaz» og den løsemiddelskadde vokalisten Terje Møller.

Ylvis-brødrene Bård og Vegard er faste programposter med eget materiale, lover prosjektlederen.

Skal slå TV2

NRK satser stort på underholdning denne vinteren. Dette har vært den store premiereuka til underholdningsavdelingen, med Åpen Post onsdag, innblikk i Tertitten borettslag ved Robert Stoltenberg i går og Trond Viggo med venner og gærninger i kveld.

«TVT- Trond-Viggo Torgersen med venner» er den fulle tittelen, og føyer seg inn i NRK1's sterke fredagspakke. I 12 uker skal Trond-Viggo underholde på den tidligere statskanalen, sammen med «Nytt på nytt»-gjengen og Fredrik Skavlan.

Konkurranse fra TV2 bør han ikke frykte. TV 2s sjefredaktør Kåre Valebrokk bekrefter overfor Dagbladet at kanalen hans ikke kommer til å svi av for mye av underholdningskruttet så tidlig i januar. Januar er en annonsetørr måned, og mange seere er bortkastet så lenge ikke annonsørene betaler for dem.

MAMMA: Lillemor Torgersen (t.v) skal kommentere sønnen fortløpende.
YLVIS: Programmet har faste innslag fra Ylvis-brødrene.
Hele Norges coronakart