Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Val Kilmer klar for «Snømannen»

Delte Oslo-bilder på Facebook.

I OSLO: Skuespiller Val Kilmer annonserer at han er i Oslo for å medvirke i «Snømannen». Foto: Russ Elliot / AdMedia / NTB Scanpix
I OSLO: Skuespiller Val Kilmer annonserer at han er i Oslo for å medvirke i «Snømannen». Foto: Russ Elliot / AdMedia / NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske skuespilleren Val Kilmer, mest kjent for rollen som Batman i «Batman Forever», har en liten rolle i den norske filmen «Snømannen».

Kilmer bekreftet fredag på sin Facebook-side at han skal spille i Hollywood-produksjonen, melder NRK.

Den amerikanske skuespilleren er for tiden i Norge og har lagt ut bilder av seg selv i Frognerparken. Over bildet av seg selv ved siden av Monolitten skriver han at det er et av stedene hvor karakteren Harry Hole vil dukke opp i filmen, som kjent blir spilt av Michael Fassbender.

I hit the brilliant Gustav Vigeland's sculpture garden today. This is where we meet my friend Michael Fassbender's...

Posted by Val Kilmer on 19. februar 2016

I tillegg til Fassbender, er det fra før klart at Charlotte Gainsbourg, James D'Arcy, Rebecca Ferguson, James D'Arcy og J.K. Simmons skal spille i «Snømannen».

Også svenske Sofia Helin og norske Jakob Oftebro blir å se i filmen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram