-  Valgerd smakte godt

Shabana Rehman har gjort det igjen. I går kveld tungekysset hun Valgerd Svarstad Haugland for åpen scene. To minutter seinere dro hun ned buksa og viste rumpa til alle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Dagbladet): Den norsk-pakistanske komikeren, skribenten og forfatteren utførte stuntet i forbindelse med en tale hun holdt foran premieren på festival-åpningsfilmen «Import eksport».

I salen satt flere hundre spesielt inviterte gjester - blant dem kulturminister Svarstad Haugland, festivalsjef, ordførere, skuespillerne i filmen og filmfolk fra inn- og utland.

Kysse

Kysse-stuntet skjedde med Valgerd Svarstad Hauglands vitende og vilje. Hun tok imot invitasjonen da Shabana ropte henne opp til scenen på følgende måte:

-  Jeg vil invitere kulturministeren opp hit for å gi meg et kyss!I det en lett forfjamset Svarstad Haugland reiser seg og kommer mot henne, sier Shabana for åpen mikrofon:

-  Valgerd, jeg kan love deg at du får flere stemmer på det - og kanskje du mister noen også! Hvis du ikke gir meg et varmt og heftig norsk-pakistansk kyss nå - så tar jeg kungfu-dansen igjen (en dans hun hadde framført idet hun gikk på scenen minutter tidligere).

Men Valgerd stilte sporty opp. Dermed klinte Shabana til og ga henne et rimelig heftig kyss - med åpen munn, så det ut til. En åpenhet som kulturministeren bare sånn halvveis vred seg bort fra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer