Valget i Russland

«Er det virkelig ingen som har sett og forstått hva Putin har jobbet frem mot gjennom de årene han har sittet med makten? President Putin (tidl. KGB-agent) har ført Russland tilbake til Sovjet-tiden - politisk - samtidig som han har klart å få gjennomført et makt- og økonomisk jerngrep over hele Øst- og Vest-Europa med sine gass- og oljeledninger.

Mormor 67 «Russland klarer seg bra og trenger mer tid på seg. Det er alt for enkelt å sette seg på sin høye hest og dømme for oss nordmenn. Jeg vet at eldre blir kjørt med stemmeseddelen i hånden fra eldreinstitusjoner til valglokalene av et spesielt parti i mange kommuner også i Norge…

Sivert Sæterbø «Det skumle er at våre politikere bare sitter og ser på uten å ta forsvarspolitiske grep! Nei tvert imot bygger de ned våre forsvar sakte men sikkert, og et av de verste eksempler på dette i de senere år er Sverige. Men Norge er dessverre i ferd med å gjøre samme feilen.

RIP «Da jeg vanskelig kan se hvordan lille Norge skal kunne mobilisere ressurser til å holde russerne fra matfatet i mer en et par dager, er vi nok fremdeles avhengige av Nato skal komme og redde oss uansett. Alternativet må være på lengre sikt å arbeide for et sterkere FN med midler til å intervenere i slike situasjoner.