Valget i Russland

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Er det virkelig ingen som har sett og forstått hva Putin har jobbet frem mot gjennom de årene han har sittet med makten? President Putin (tidl. KGB-agent) har ført Russland tilbake til Sovjet-tiden - politisk - samtidig som han har klart å få gjennomført et makt- og økonomisk jerngrep over hele Øst- og Vest-Europa med sine gass- og oljeledninger.

Mormor 67 «Russland klarer seg bra og trenger mer tid på seg. Det er alt for enkelt å sette seg på sin høye hest og dømme for oss nordmenn. Jeg vet at eldre blir kjørt med stemmeseddelen i hånden fra eldreinstitusjoner til valglokalene av et spesielt parti i mange kommuner også i Norge…

Sivert Sæterbø «Det skumle er at våre politikere bare sitter og ser på uten å ta forsvarspolitiske grep! Nei tvert imot bygger de ned våre forsvar sakte men sikkert, og et av de verste eksempler på dette i de senere år er Sverige. Men Norge er dessverre i ferd med å gjøre samme feilen.

RIP «Da jeg vanskelig kan se hvordan lille Norge skal kunne mobilisere ressurser til å holde russerne fra matfatet i mer en et par dager, er vi nok fremdeles avhengige av Nato skal komme og redde oss uansett. Alternativet må være på lengre sikt å arbeide for et sterkere FN med midler til å intervenere i slike situasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer