Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Valgkampens verste debatt?

«Jeg var så uheldig å være vitne til hele denne debatten. Jeg angrer bittert på at jeg ikke valgte sårt tiltrengt søvn. For dette må være TV historiens verste øyeblikk. Dette var debatt i verste tabloid form. Den første timen var en ren «hitjob» mot Obama.

meg

«Trist at så mye styres av media og usaklige innspill og drittkasting, det sier bare hvor lavt mennesker synker. Hele poenget her er jo å finne den best egnede personen til å inneha rollen som USAs president; kan ikke alle konsentrere seg om nettopp det? Hold dere til saken, ikke lag et så lavmål, primitivt og billig apeshow ut av et så viktig valg.

Kristin«Det spiller ingen rolle at Obama eller Clinton skal vinne valget ... USA styrer ikke av et demokratisk system. USA styrer av BAD GUYS i det militære, oljeindustrien og lobbyer ikke noe mer og alt vi ser på tv om valgkamp er ikke mer enn et TYPICAL AMERICAN SHOW. Jeg håper virkelig at det skal bli ekte endringer i det amerikanske politikken når det gjelder miljø og kampen mot terror, Bush har ødelagt mye for amerikanerne.

Johnny Adams«I USA skal ikke sannheten fram. Det skal høres «pent» ut. Da er alt OK.

Tomas«I USA er det i hovedsak mediene som tviholder på det Obama sa om bitterhet og de greiene der. De er nemlig tjent med at valget trekker ut og blir kjempespennende. De er ikke tjent med at valget avgjøres.

Synnøve

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media