Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Vampire the Masquerade: Bloodlines»

Actionrollespill fra Troika Games / ActivisionTil: PC (2004)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Half-Life 2» fikk svært mye oppmerksomhet på E3-messen i år, men noen fikk også øynene opp for «Vampire the Masquerade: Bloodlines» - det første spillet som tar i bruk spillmotoren til «Half-Life 2», Source.

Det er et bloddryppende vampyrepos, dette, der du kan velge å spille flere typer vampyrer. Du kan være en Nosferatu med hypnotiske krefter, men som samtidig er stygg som juling, eller en nobel Ventrue med talegavene i orden. I alt har du sju forskjellige klaner å velge mellom, og disse valgene påvirker også hvordan spillet vil arte seg for deg.

Spillet utspiller seg i de mørke bakgatene i Los Angeles, der du vil få mange forskjellige oppgaver du skal finne en løsning på. Dette kan være alt fra rovmord til smykketyverier, og dine egenskaper påvirker hvordan du bør angripe (ofte bokstavlig talt) problemene. Gangrel-klanen vil for eksempel rydde en restaurant ved å snakke til rottene i bygget, og be dem om å vise seg for gjestene. En Malkavian, derimot, løser heller den oppgaven med god hjelp fra en hagle.

Spillet har fortsatt endel arbeid igjen før det er ferdig, men det lille som er vist fram virker lovende - og alt tyder på at spillet har nok i seg til å skremme vannet av deg både én og to ganger i nattemørket. Utviklerne har også nevnt at spillet vil ha en lagbasert flerspillerdel. <>Neste spill <>Forrige spill