Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vampyrsex ble for het

Fans av Buffy The Vampire Slayer raser etter at en dampende sex-scene ble kuttet bort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det går hett for seg i de nye episodene av Buffy The Vampire Slayer. Serien er blitt både mer skummel, mørkere og har flere heftige sexscener. Blant annet hopper Buffy, som spilles av Sarah Michelle Gellar og vampyren Spike, som spilles av James Marsters, flere ganger i halmen. Scenene er så rå kost at de ikke kan vises klokka 20, da serien går på Sky One.

I episoden som ble sendt sist torsdag, måtte Sky One kutte bort sexscener. Det fikk tilhengerne til å ringe ned tv-selskapets sentralbord.

TV-selskapet har allerede sagt at klippingen var et unntak. Men de mest engasjerte tilhengerne mener at flere av de kommende episodene også vil bli klippet. Derfor har de startet en underskriftskampanje på nettet for å flytte serien til etter klokka ni. Da kan de nemlig vise langt kraftigere saker enn tidligere på kvelden.

- Ved å vise en uklippet reprise seinere på kvelden, gir dere de av Buffys publikum, som er over 18 år, en mulighet til å se serien slik den var ment å framstå, skriver initiativtakerne til kampanjen.

Hele Norges coronakart