Vanedannende

Feeders siste plate, "Echo Park", kan være vanedannende. Dette er uimotståelig støyrock, men man kan ikke anklage bandet for å ha funnet opp kruttet.

Ni år etter at gruppa ble dannet, kommer de walisiske rockerne i Feeder med en ganske så uimotståelig plate. «Echo Park», gruppas tredje album, er ikke på noen måte grensesprengende, for strengt tatt har vi vel hørt mye av dette før. Men når det gjøres så friskt og frodig som dette, skader det ikke med rockrepriser. Og forresten, både hjulet og kruttet er oppfunnet, så det handler mer om å finne ny anvendelse. I motsetning til sine landsmenn i Stereophonics, som sysler med mye av det samme, har Feeder-gutta Grant Nicholas, Taka Hirose og Jon Lee gnist og stor appetitt. «Buck Rogers» eller Petre-favoritten «Piece By Piece» har du kanskje hørt allerede, men den gode nyheten er at plata holder hele veien.

Den småbissarre gitarrocken er paret med Nicholas' catchy melodier og Gil Nortons (Pixies, Foo Fighters etc.) oppfinnsomme produsentgrep. Alt dette gjør «Echo Park» til en vanedannende plate.

Vanlige bivirkninger: Hyppig bruk av repeatknappen.

NORGESAKTUELLE: Dagbladets anmelder omtaler Feeder-albumet "Echo Park" som uimotståelig. KOmmende lørdag og søndag spiller waliserne i henholdsvis Oslo og Bergen, som opppvarmere for Muse.