Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vanedannende

Intelligent underholdning fra øverste hylle.

DVD: Første sesong av «Weeds», om den unge enka som begynner å selge pot for å opprettholde levestandarden i den søvnige, hvite og rike forstaden, var glitrende.

Andre sesong er like god - om ikke enda bedre.

Problemene og dilemmaene hoper seg opp for Nancy - glimrende spilt av Mary Louise Parker - når hun bestemmer seg for å gå fra å være langer til å bli produsent.

Plutselig er hun ikke lenger kunde, hun er en konkurrent. Og det byr på komplikasjoner. At hun roter seg inn i et forhold til en fyr fra narkopolitiet, gjør ikke saken bedre.

Sidehistoriene er også gode, aller best er den med venninna Celia i sentrum. Hun har sett seg lei på måten småbyen drives på og utfordrer ordføreren, med vanvittige følger.

Celia er så kynisk, så uspiselig og så usympatisk at du bare må elske-hate henne. Elisabeth Perkins gjør sitt livs rolle her.

Det eneste negative jeg kan komme på er at episodene er for korte, og at sesongen slutter med en god, gammeldags cliffhanger.

Intelligent underholdning fra øverste hylle. «Weeds» er farlig vanedannende.

GLIMRENDE: Mary Louise Parker spiller glimrende i serien «Weeds». Foto: STELLA PICTURES
GLIMRENDE: Mary Louise Parker spiller glimrende i serien «Weeds». Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Les ukas andre dvd-anmeldelser:

«Dexter»: Sykt, men ganske morsomt på sitt makabre avis

«Sparkle»: Med en søt og litt gammeldags sjarm

Les alle dvd-anmeldelsen på dagbladet.no/dvd

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media