Vanessa Paradis og Johnny Depp venter barn

LONDON (Dagbladet): Filmstjernen Johnny Depp og kjæresten Vanessa Paradise (26) venter barn. Paret har holdt sammen i snart ett år, og Vanessa skal nedkomme om seks måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

VORDENDE FAR: Machomannen Johnny Depp kan se frem til bleieskift og barneskrik.

Johnny Depp, kinoaktuell som gonzoreporter Hunter S. Thompson i «Frykt og avsky i Las Vegas», er blitt koblet til en lang rekke av kjendisverdenens vakreste kvinner. Forholdet til den britiske fotomodellen Kate Moss (25) var heftig.

Etter bruddet i fjor sommer skal Moss ha hatt alvorlig kjærlighetssorg.

På plass

Depp møtte Vanessa Paradise (26) under en kjendismiddag som et filmselskap arrangerte for superstjernen. De to ble hodestups forelsket.

Bare en uke seinere inviterte Depp den franske skuespilleren på en ukes ferie. Ferien gjorde susen, ikke før var de to tilbake i Paris før de bestemte seg for å flytte sammen. Nå bor de vordende foreldre i en stor leilighet på Montmartre i Paris.

Villmann

Johnny Depp er kjent som en villmann på byen. Vanessa Paradise, som tidligere var sammen med Lenny Kravitz, er heller ikke kjent som festbrems. Hun elsker å sjokkere - og har gjort det både som småpikesexy popsanger og i den Lolita-inspirerte filmen «Elisa».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer