Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vannmannen

- Norge er et av mine favorittland å spille i, sier Waterboy Mike Scott. I kveld spiller bandet i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mike Scott er Waterboys. På 80-tallet var han rockens redningsmann med sin blanding av folk, country, cajun, blues, gospel og rock i en episk pompøs innpakning.

Med albumet «This Is The Sea» og hitsingelen «The Whole Of The Moon» havnet Scott & Co for alvor på det musikalske kartet. Det definitive høydepunktet kom med «Fisherman\'s Blues» i 1988. Denne perioden var særdeles kreativ for Mike Scott, og han boblet over av låter. Av 50-60 låter kom kun 12 med på Fisherman\'s, så da var det like greit at Scott 14-15 år etter gav ut noen av de som ikke kom med.

- Ikke et øyeblikk høres det ut som vi har å gjøre med annensortering, derimot virker denne plata herlig spontan, skrev Dagbladet og kastet terning fem til skiva «Too Close Too Heaven- The Unreleased Fishermen\'s Blues Sessions».

I kveld spiller Mike Scott i Oslo. Etter en soloperiode, er han nå tilbake med nytt mannskap under samme navn, The Waterboys.

- Det føles riktig å ha vært soloartist en stund nå, men det er nødvendig for meg å jobbe med flere, forklarte Scott overfor Dagbladet.

Les mer på hjemmesidene til Mike scott/Waterboys.

Hele Norges coronakart