Van(n)vittig i Kollen

- No fær vi hæim for å beis hus, sa D.D.E.-brødrene Brøndbo, mens Dusty Cowshit stupte i Besserudtjernet i Holmenkollen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

D.D.E. hadde rett og slett ikke tid til å nyte sommer'n, sola og hverandre under «Ta sjansen» i går ettermiddag.D.D.E. varmet opp publikum, selv om det var godt og varmt, med det nye Kollen-brølet «Ohwææh» og andre låter fra den nye skiva med samme navn. Men de reiste rett hjem igjen etter showet - til tross for høy underholdningsfaktor i og rundt Kollen utover ettermiddagen. Familie, hus og hjem krever sitt midt i et hektisk turnéliv.

- Det går så det gviner. Hektisk, men skikkelig artig, sa den hese D.D.E.-vokalisten Bjarne Brøndbo, som ikke fikk med seg de ymse farkostene som utfordret skjebnen i Kollen. For i Kollen var det mye rart å se i går:

En gjeng fra Kondomeriet i Bodø hadde latt seg inspirere av Odd Nerdrums selvportrett - og gikk i vannet med båten «Odd». De hadde ett mål, nemlig å få Kollens lengste stående - og de greide det. Farkosten Bob Marley - som også hadde en høyst fargerik supporterskare - så rask ut, men i likhet med alle andre kunne den ikke hamle opp med Cameratene, som hadde den lille hemmelige farkosten Linselusa inn i seg. De suste over tjernet og i mål på 4,3 sekunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer