Vanskelige Stone

Kontroversene rundt innspillingen av Sharon Stone-filmen «Basic Instinct 2» vil ingen ende ta. Nå har David Cronenberg forlatt det synkende skipet.

Det ser svart ut for oppfølgeren til den erotiske thrilleren «Basic Instinct». Nå har David Cronenberg forlatt innspillingen etter en gigantisk krangel med divaen Sharon Stone, skriver FilmUnlimited.

Temperament

Filmingen skulle startet i New York neste måned, men nå har den beryktede Stone vist seg fra sin verste side. Stone har rykte på seg for å være vanskelig å jobbe sammen med, og det var total krasj fra første dag mellom Cronenberg og Stone.

Akkurat hva de to har kranglet om er det ingen som vet. Men det var i alle fall ille nok til at Cronenberg har gått fra hele prosjektet. Med kontroversielle filmer som «Crash» på samvittigheten kan umulig være innholdet i filmen de to har kranglet om.

Denne nyheten kommer rett etter at produsentene Mario Kassar og Andrew Vajna har hatt problemer med å finne en mannlig motspiller til Stone. Da han dukket opp i form av Kurt Russell, pustet alle lettet ut.

Men det viste seg å være for tidlig. Agenten til den temperamentsfulle stjernen sier at Stone fortsatt er entusiastisk og gjerne vil spille i «Basic Instinct 2» - til den nette sum av 90 millioner kroner.

Bodydouble

Det er også vanlig at kvinnelige skuespillere har stand-in i sexscener. Men i «Basic Instinct 2» er det ikke Stone som krever stand-in, men hennes mannlige motspiller.

Kurt Russell (49) er like forfengelig som de fleste av oss, og nekter å vise seg naken på film. Hans krav for å være med i filmen var at han fikk ha stand-in i nakenscenene.