Vant - men så showet på tv

Eminem ble den store vinneren under American Music Awards i natt, som ble loset i land i velkjent stil av familien Osbourne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Eminem vant i alt fire priser _ og banket sin største utfordrer på rappscenenn, Nelly. Han fikk imidlertid med seg en pris under utdelingen, mens Eminem, som er den artisten som har solgt desidert flest album i verden i 2002, tok ikke bryet med å være tilstede i salen under utdelingen. Mekhi Phifer fra Eminems halvbiografiske film «8 Mile», som har Norgespremiere 24. januar, tok i mot prisen for beste hip-hop-album på vegne av Eminem mens han hadde hovedpersonen på mobiltelefonen.

R&B-sangeren Ashanti strålte imidlertid om kapp med de øvrige stjernene i Shrine Auditorium i Los Angeles, og det hadde hun all grunn til: 22-åringen, som har solgt over tre millioner av sitt debutalbum, fikk to priser; beste pop/rock-nykommer og beste hip/hop/R&B-nykommer.

- Dette er helt fantastisk _ og helt uventet, smilte hun.

På flørter'n

Reality-familien Osbourne, som fortsatt skaker opp det bedagelige rikmannsstrøket Beverly Hills, åpnet prisdrysset i natt på sitt eget småkaotiske vis. Da de kom på scena, virket hele familien klare for å få nye partnere. Jack satt seg på fanget til Britney Spears, mens Kelly flørtet med Justin Timberlake _ og mor og far Osbourne var interessert i foreldrene til det tidligere paret. Utover showet var det håpløst for tv-seerene å følge familien. Familiens stadige banne-utbrudd ble krevende for tv-sensuren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer