Vant 45.000 kroner for spionspill

Heder og ære til norske spillstudenter.

Vant 45.000 kroner for spionspill
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Årets Norwegian Game Awards er over, og nok en gang har er de beste prosjektene blant norske spillstudenter kåret i en rekke kategorier.

Utdelingen, som arrangeres av Start NTNU ble for første gang arrangert i fjor. Da var det 14 innsendte bidrag, noe som i år er økt til 21.Vinner i den gjeveste kategorien, Årets spill, og 30.000 kroner i prispenger ble actioneventyret «Kuzka's Mother». Spillet handler om en britisk agent som må spore opp og drepe en forræder på en russisk øy der alt ikke er som det først ser ut som.Spillet, som er utviklet av teamet MOOP, fikk også prisen for Beste utførelse og dermed ytterligere 15.000 kroner.

Prisen for «Beste innovasjon» gikk til «Project Oasis», som også vant Hamar Game Challenge forrige måned. Her møter du en ung kvinne som må slåss mot onde vesener i en fantasiverden. Teamet bak dette mottok også 15.000 kroner i premie.

«Ibeast», som av teamet selv beskrives som «Tamagotchi på stereoider», vant prisen for Beste konsept, og dermed også 8000 kroner, mens det taktiske actionspillet «Apocalypse!» fikk ekstraprisen på 2000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer