Vant du billetter til Conan-festen?

Vi har kåret vinnerne.

(Dagbladet.no): På tirsdag er det klart for storfest i Holmenkollen, når Funcom skal sparke igang lanseringen av online-rollespillet «Age of Conan».

Det norske spillselskapet flyr inn 100 utenlandske journalister til kavalerislag, sverdsvinging og Turboneger-konsert - og nå har Dagbladet.no kåret de 50 heldige leserne som får være med på moroa. Vi jobber nå med å kontakte alle vinnerne direkte.

Om du ikke fikk mulighet til å være med på festen, eller bare er over middels nysgjerrig på spillet, kan du imidlertid få muligheten til å se litt nærmere på «Age of Conan» på dagtid førstkommende tirsdag.

Funcom skal nemlig vise fram hittil usette deler av spillet på scenen Latter på Aker Brygge klokka 12, og der er det et begrenset antall plasser tilgjengelig for interesserte. Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp - sikkert litt tidlig - og om det er plass får du slippe inn.

I videovinduet øverst kan du forøvrig se en splitter ny video i serien Hyborian Insider, der produktsjef Erling Ellingsen denne gang tar for seg bygge-aspektene i «Age of Conan».