Grammy-utdelingen 2019:

Vant sin første Grammy - men boikottet showet

Ariana Grande skulle egentlig opptre på prisutdelingen, men endte opp med å feire hjemme med manageren.

BOIKOTTET: Etter sitt mest sukessfulle år som artist, valgte Ariana Grande å boikotte Grammy-utdelingen. Her fra en annen konsertopptreden i fjor. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
BOIKOTTET: Etter sitt mest sukessfulle år som artist, valgte Ariana Grande å boikotte Grammy-utdelingen. Her fra en annen konsertopptreden i fjor. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets Grammy-utdeling gikk av stabelen natt til mandag, ledet av programleder og artist Alicia Keys. Til tross for en stjernespekket aften i Los Angeles, var det noen som manglet.

Ariana Grande vant sin første Grammy i kategorien «Best Pop Vocal Album» for sitt fjerde album, «Sweetener». Hun slo artister som Kelly Clarkson, Shawn Mendes, Pink, Camila Cabello og Taylor Swift.

Hun var også nominert for «Best Pop Vocal Preformance» for låta «God is a woman». Likevel valgte popstjernen å bli hjemme og se showet på TV sammen med manageren Scooter Braun.

I utgangspunktet skulle Grande også opptre på prisutdelingen, men etter en konflikt med noen av showets produsenter, valgte hun å boikotte hele utdelingen.

Ifølge Variety ønsket Grande å synge sin ferskeste hit «7 Rings», noe produsentene ikke ønsket. Dette skal ha gjort henne fornærmet, skriver magasinet. Etter hvert skal begge partene ha foreslått et kompromiss der låta ble inkludert i en medley, hvor Grande kunne velge hvilken som helst annen låt. Grande nektet likevel å ta imot tilbudet.

På Twitter skrev artisten at hun ikke følte hun fikk støtte av produsentene og at hun skal ha foreslått tre forskjellige låter. Hun skriver til en av produsentene at hennes kreativitet ble kvalt av vedkommende og at hun derfor valgte å ikke komme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer