QAnon:

Vanvittige teorier: - Biden styrer pedoring

De siste månedene har konspirasjonsbevegelsen QAnon florert på sosiale medier. Slik fungerer konspirasjonsnettverket.

FORBYDD: QAnon-bevegelsen vokser i USA. I en av konspirasjonsteoriene påstår bevegelsen at flere, ledende Demokrater misbruker barn seksuelt. Her fra en Trump-samling i 2018. Foto: AFP/NTB.
FORBYDD: QAnon-bevegelsen vokser i USA. I en av konspirasjonsteoriene påstår bevegelsen at flere, ledende Demokrater misbruker barn seksuelt. Her fra en Trump-samling i 2018. Foto: AFP/NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hovedteorien til QAnon-bevegelsen er at en rekke ledende demokrater, blant dem Hillary Clinton og Joe Biden har underjordiske tunneler, der barn blir seksuelt misbrukt. Sammen med en rekke «venstrevridde» kjendiser og kulturpersonligheter driver Demokratene angivelig satanistisk og pervers, seksuell utnyttelse av barn i den hensikt å styre USA og verden.

I tillegg til seksuell utnyttelse av barn hevdes det av noen QAnon-tilhengere at Demokratene og de «venstrevridde» kjendisene dreper og spiser sine ofre for å trekke ut et livsforlengende kjemikalie fra blodet, melder The New York Times.

President Donald Trump delte videre en Twitter-melding tidligere i oktober som har fått mye oppmerksomhet. Twitter-meldingen hevder at Barack Obama, Joe Biden og Hillary Clinton, med flere, orkestrerte drapet på al-Qaida-lederen Osama bin Laden, og i stedet drepte de amerikanske spesialstyrkene som ble sendt til Pakistan.

Under et TV-sendt folkemøte som ble sendt på NBC 16. oktober, ble han konfrontert med denne Twitter-meldingen av programleder, Savannah Guthrie.

- Det var en retweet. Det var meningen til noen, og det var en retweet. Jeg la den ut, og så kan folk selv ta en vurdering, sa Trump.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer