Våpen? Nei takk!

Drew, Lucy og Cameron bruker sine egne kropper som dødelige våpen i «Charlie's Angels»!

Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy liu har dominert media i over et år nå med manusarbeid, filming, krangling, glamorøse premierefester og «Charlie's Angels», skriver Mr. Showbiz.

Det er Drew Barrymore og hennes produksjonsselskap Flower Films som har sørget for at «Charlie's Angels» nå blir film. Barrymore har også vært ganske bestemt på hvordan englene skal fremstå i år 2000.

Drew Barrmore ønsket ikke en tradisjonell actionfilm med masse våpen, men en James Bond aktig eventyrfilm med tre vakre krigerkvinner.

For det er en stor forskjell mellom år 2000 englene og 70 tallets engler, med Farrah Fawcett i spissen. Der hvor de gamle englene skyter så det koster etter, bruker de nye englene sine kvinnelige former som våpen.

I praksis betydde det beinhard jobbing for Diaz, Liu og Barrymore. De måtte nemlig gjøre sine egne stunts. Englene trente i fire måneder, fra åtte til ti timer om dagen! En ganske utmattende treningsøkt.

- Det er morsomt å se kvinner slåss, men for oss ble det viktig at de ikke mistet sin femininitet. Englene er ikke macho, de er som søstre. De slåss sammen, de konkurrerer ikke med hverandre, sier Drew Barrymore til Mr. Showbiz.

Regissør McG mener at englene er sexy og mektige uten bruk av tradisjonelle våpen.

Den 24 novemner kommer filmen til Norge, så da får vi se resultatet av all den smertefulle treningen.