- Var aldri bra nok som James Bond

Pierce Brosnan syns det er forferdelig å se seg selv som Agent 007.

TØFF TYPE:  Iren Pierce Brosnan har spilt agent 007 i fire filmer. Her i James Bond-filmen «Tomorrow Neves Dies» fra 1997.
TØFF TYPE: Iren Pierce Brosnan har spilt agent 007 i fire filmer. Her i James Bond-filmen «Tomorrow Neves Dies» fra 1997. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pierce Brosnan (60) er for mange kjent som agent 007 etter fire filmer som James Bond. Til tross for at fans fra hele verden har sett de fire filmene hvor han spiller spesialagenten, er likevel ikke hovedpersonen selv fornøyd med egen innsats som hadde premierer i tidsrommet 1995-2002.

- Aldri bra nok I et intervju med The Daily Telepraph får skuespilleren spørsmål om han har sett filmene på nytt. Da svarer 60-åringen følgende:

- Jeg har ikke noe ønske om å se meg selv som James Bond. Fordi det aldri var bra nok.

- Det er en forferdige følelse, legger han til.

- Usikkerhet Brosnan spilte Bond i filmene «Golden Eye» (1995), «Tomorrow Neves Dies» (1997), «The World Is Not Enough» (1999) og «Die Another Day» (2002). Sistnevnte fikk terningkast to av Dagbladet under tittelen «Bond i bøtta»

- Jeg følte at jeg var fanget i et tidsrom mellom Roger og Sean. For meg var det veldig vanskelig å få grep om rollen, sier han til avisa og fortsetter:

- Volden var aldri ekte, jeg fikk aldri tak på den brutale styrken i karakteren. Det var ganske tamt, jeg fikk aldri noen dybde i karakteren, det ble bare overfladisk. Men det kan også ha hatt med min egen usikkerhet i det å spille ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer