Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Var aldri bra nok som James Bond

Pierce Brosnan syns det er forferdelig å se seg selv som Agent 007.

TØFF TYPE:  Iren Pierce Brosnan har spilt agent 007 i fire filmer. Her i James Bond-filmen «Tomorrow Neves Dies» fra 1997.
TØFF TYPE: Iren Pierce Brosnan har spilt agent 007 i fire filmer. Her i James Bond-filmen «Tomorrow Neves Dies» fra 1997. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Pierce Brosnan (60) er for mange kjent som agent 007 etter fire filmer som James Bond. Til tross for at fans fra hele verden har sett de fire filmene hvor han spiller spesialagenten, er likevel ikke hovedpersonen selv fornøyd med egen innsats som hadde premierer i tidsrommet 1995-2002.

- Aldri bra nok I et intervju med The Daily Telepraph får skuespilleren spørsmål om han har sett filmene på nytt. Da svarer 60-åringen følgende:

- Jeg har ikke noe ønske om å se meg selv som James Bond. Fordi det aldri var bra nok.

- Det er en forferdige følelse, legger han til.

- Usikkerhet Brosnan spilte Bond i filmene «Golden Eye» (1995), «Tomorrow Neves Dies» (1997), «The World Is Not Enough» (1999) og «Die Another Day» (2002). Sistnevnte fikk terningkast to av Dagbladet under tittelen «Bond i bøtta»

- Jeg følte at jeg var fanget i et tidsrom mellom Roger og Sean. For meg var det veldig vanskelig å få grep om rollen, sier han til avisa og fortsetter:

- Volden var aldri ekte, jeg fikk aldri tak på den brutale styrken i karakteren. Det var ganske tamt, jeg fikk aldri noen dybde i karakteren, det ble bare overfladisk. Men det kan også ha hatt med min egen usikkerhet i det å spille ham.

- Mister synet Iren Brosnan ga seg etter «Die Another Day», og briten Daniel Craig overtok rollen.

Ei som derimot har spilt med begge de to agentene er Judi Dench. Hun har spilt rollen som Bonds sjef M siden 90-tallet, men har hatt problemer de siste årene fordi hun er iferd med å miste synet. Hun får hjelp av venner og familie til å lese replikker.

- Vanligvis er det datteren min, agenten min eller en venn. Egentlig så liker jeg det sånn, for da kan jeg bare sitte der og se for meg historien i tankene, har Dench sagt til The Daily Mirror tidligere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!