1960, EN LITEN TIDSREISE PÅ EN TILFELDIG MANDAG I 2018: Var alt bedre før? Var du bedre før? Var verden bedre før? Slike ting handler denne saken om som er satt til 1960 da Dagbladets fotograf var på en tur blant annet til Frogn kommune der denne jenta ble avfotografert. Foto: Dagbladet.
1960, EN LITEN TIDSREISE PÅ EN TILFELDIG MANDAG I 2018: Var alt bedre før? Var du bedre før? Var verden bedre før? Slike ting handler denne saken om som er satt til 1960 da Dagbladets fotograf var på en tur blant annet til Frogn kommune der denne jenta ble avfotografert. Foto: Dagbladet.Vis mer

Var alt bedre før? Var vi bedre før? Vent, du får snart kanskje noen svar

I dag skal vi ikke redde verden, men foreta en aldri så liten tidsreise på siste klasse med førsteklasses lektyre. Ta plass, epleslang.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Var alt bedre før? Var vi bedre før? Hvordan var det i 1960? Vent, du får snart kanskje noen svar. Var maten bedre før? Nei.

Var du bedre før? Vet ikke. Var folk generelt bedre før? Neppe. Var musikken bedre før? Ja. Var filmene bedre før? Nei. Var kjæresten din bedre før? Ingen kommentar. Var teaterstykkene bedre før? Nei. Var Ibsen bedre før? (Ja, han er jo alltid like aktuell som det sies år etter år).

Var veiene bedre før? Nei. Var politikerne bedre før? Ja. Var avisene bedre før? Selvsagt. Var Høyrefolk bedre før? Ja. Var sosialistene bedre før? Ja. Var nazistene bedre før? Nei, de har aldri vært bra.

Var Frp bedre før? De eksisterte ikke før. Var jeg bedre før? Helt klart. Var Arbeiderpartiet bedre før? Soleklart. Var Senterpartiet bedre før? Neppe. Var islam bedre før? Ingen kommentar.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn