Var det Annes skyld?

Var det Anne Heche som solgte narkotika til Robert Downey Jr? Tja, det er et rykte som har satt sinnene i kok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For et par dager siden trykte sladreavisen The National Enquirer et rykte om at det var ingen ringere enn Anne Heche som solgte den skandaløse kokainen til Robert Downey Jr.

Downey Jr. ble løslatt fra fengsel i sommer, hvor han sonet en narkotikadom. For et par uker siden ble han igjen arrestert for besittelse av narkotika.

Ally McBeal

Anne Heche og Robert Downey Jr. har arbeidet sammen på noen episoder av tv-serien «Ally McBeal» i høst. I følge The National Enquirer skal en kilde i McBeal-staben ha sagt at Downey Jr. gir Anne Heche skylden for all elendigheten.

Heches presseagent synes historien er skandaløs og forbereder et søksmål mot avisen.

- Beskyldningene er hårreisende og ondskapsfulle og vi vurderer et søksmål. Dette kan utvikle seg til en stygg sak, sier Heches agent Steve Dontanville til Film Unlimited.

Skandaleavisen The National Enquirer tar det hele med stor ro og sier at de har en sikker kilde og at Heches ikke er en nykommer når det gjelder skandalerykter.

- Anne Heche er ingen nykommer når det kommer til narkotikarykter. Hun ble tross alt funnet i en ganske bisarr tilstand, vandrende halvt naken på en øde landevei i sommer, sier redaktøren for The National Enquirer, Steve Coz.

LANGER? Ryktene sier at det var Anne Heche som solgte kokain til Robert Downey jr.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer