Var det Christer som ble Robinson?

Et banner med påskriften «Christer Falck vant Robinson» hang godt synlig på begge sider av Norges travleste innfartsåre - Drammensveien - i går.

Toppløse på Internett

Et banner med påskriften «Christer Falck vant Robinson» hang godt synlig på begge sider av Norges travelste innfartsåre - Drammensveien - i går.

Dermed kunne tusenvis av bilister og passasjerer som passerte, lese svaret på hemmeligheten som TV3 så gjerne ønsker å bevare fram til midten av desember.Men var det sannheten ondskapsfulle og kreative sjeler hadde hengt opp? Eller hadde noen malt fanden på veggen?

- Tja, Christer Falck er vel den fjerde vinnerkandidaten som lanseres på den en eller andre måten. For alt jeg vet er det Christer selv som har hengt bannerne opp. Eller fanklubben hans. Uansett vitner dette om et voldsomt engasjement. Jeg oppfordrer andre lokale fanklubber til å svare, sier prosjektkoordinator Marianne Meldfald i TV3.

Avslørt av NTB?

Nå viser det seg at Scanpix, et billedbyrå eid av NTB og Schibsted, kan ha avslørt Robinson-vinneren. I billedteksten til et foto fra premierefesten ståd et følgende:

«Robinson-ekspedisjonen på TV3. Premierefest for deltagerne. Til venstre Christer Falck som vant premien på 250.000».

Hans Peter Hognestad, prosjektleder for Robinson, er allikevel ikke spesielt oppskaket over denne «avsløringen»:

- Hva vi kommer til å gjøre med dette får vi se på. Det er uansett ikke så alvorlig siden det som står der ikke er sant, sier han til Dagens Næringsliv.

Men på nettet går det andre rykter. Der tipper mange at John Olav Vinge, «tommelmannen» fra Trøndelag, er vinneren. På TV3s nettsider finner du nemlig bilder av alle deltagerne. Etterhvert som deltagerne sendes hjem får de et rødt kryss over seg. Alle de utkryssede bildene ligger ferdig på TV3 sin server, men det finnes ikke noe «rødbilde» for Vinge.