- Vår drøm er knust

Barbro og Gunnar fra «Fagerstrand» svarte leserne på Dagbladet.no.

•Les nettmøtet med Sigurd og Nina

•Les nettmøtet med David og Maria

(Dagbladet.no): Hemmelige avlyttinger, grupperinger, trønderbataljoner og tyveri av tomflasker - det er nesten så man skulle tro det dreide seg om gjengoppgjør og ikke et tv-program der en gjeng med kjærestepar bygger hus.

Men når virkelighetsprogrammet «Fagerstrand» lokker med et gratis hjem så finner folk på en del saker. I dag, for eksempel, skriver Dagbladet om paret Reidar Helliesen og May-Brit Park som avlytter de andre parene med diktafon.

Det var Gunnar Hagen og Barbro Bøe Werner, siste utstemte par, lite glade for.

- Reidar er en ulv i fåreklær. Jeg vil kalle ham en ledertispe, sier Barbro til Dagbladet.no og Gunnar er helt enig:

- Han elsker å fremstille seg selv som varm, menneskelig, ærlig og sosial. I virkeligheten er han kald, umenneskelig, uærlig - og sosial, sier Gunnar.

- Lei seg

Hver uke stemmer deltakerne selv et oppussingspar ut av serien og i mai står vi igjen to finalepar der det ene til slutt vinner boligen til en verdi av tre millioner kroner.


Og akkurat nå er Gunnar og Barbro mest lei seg for at de mistet sjansen til å vinne et gratis hjem.

- Jeg er veldig lei meg. Det er en drøm som ble knust, det å vinne et eget hjem. Det var som mye som stod på spill. Tenk hvis vi hadde vunnet, da kunne vi for eksempel ha hjulpet barna med studier uten å ta opp lån, sier Barbro.

Møtte Barbro og Gunnar

Barbro og Gunnar er uansett glade for erfaringen de har fått gjennom «Fagerstrand». Og de kommer helt sikkert til å tørre å ta sjansen på å bygge eget hus.

- Så fort vi får råd, sier Barbro.

Barbro og Gunnar svarte leserne på Dagbladet.no. Hva skal de gjøre nå? Hva har de lært? Hva mener de om de andre parene, om Vennskapsalliansen, og om Trønderbataljonen? Les hva de svarte.

<B>UTSTEMT:</B> Barbro og Gunnar ble stemt ut fra «Fagerstrand». Du møter dem på Dagbladet.no.