Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Var du fan av Westlife eller Boyzone?

Da kommer du til å elske dette.

 90-TALLSHELTER:  Boybandet Westlife gjorde stor suksess på 90-tallet. Nå skal mannen bak bandet, Louis Walsh, starte opp en ny gruppe. Her er de i Norge i 2002. Foto: TORE BERGSAKER/Dagbladet
90-TALLSHELTER: Boybandet Westlife gjorde stor suksess på 90-tallet. Nå skal mannen bak bandet, Louis Walsh, starte opp en ny gruppe. Her er de i Norge i 2002. Foto: TORE BERGSAKER/Dagbladet Vis mer

(Dagbladet) Den irske musikkmogulen Louis Walsh står bak store band som Westlife, Boyzone og Girls Aloud, og er også kjent som dommer i det britiske talentprogrammet «X-factor».

Nytt boyband i 2014 Overfor den britiske avisa The Mirror avslører han nye planer for 2014, og dersom du var storfan av 90-tallssensasjonene Westlife og Boyzone for noen år tilbake, er det gode odds for at du vil elske dette.

Walsh er nemlig i gang med å sette sammen et nytt boyband, som skal lanseres i 2014.

- Jeg skal lage et helt nytt boyband. De kommer til å øve sammen i januar, møte plateselskaper i februar, og så tar vi det videre derfra, sier han.

Kun nye fjes Ifølge Walsh blir det kun «nye fjes» å se i den ferske gruppa.

- Det skal være folk som aldri har vært med på talentprogrammer eller lignende. Jeg har hatt auditions med tusenvis av folk, sier han.