Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Var du på Pingvin Club og så Sex Pistols?

Du kan skrive punkhistorie!

Punkhistorikeren Trygve Mathiesen leter etter de 200 som var til stede under Sex Pistols’ legendariske konsert på Pingvin Club i Oslo i ’77.

Under arbeidet med sin forrige bok, «Tre grep og sannheten. Norsk punk 1977–1980» samlet Mathiesen inn store mengder gamle bilder.

De vil få plass i hans neste bok, «The Collapse of Modernity – Sex Pistols in Oslo». I den forbindelse ønsker forfatteren kontakt med dem som fikk med seg konserten på Pingvin Club i 1977.

Han kan nås på epostadressen trygve.mathiesen@gmail.com.

Les også:
Hvor viktig var egentlig den norske pønkbevegelsen? Har den noe å fortelle oss i dag? Nikolaj Frobenius anmelder boka «Tre grep og sannheten - norsk punk 1977-1980».

VAR DU HER? 21. juli 1977 spilte det engelske punkrockbandet The Sex Pistols på Penguin Club. Dagbladets fotograf var til stede. Her er Johnny Rotten (i midten) fanget av blitzen til Dagbladets fotograf. Foto: ODD H. ANTHONSEN
VAR DU HER? 21. juli 1977 spilte det engelske punkrockbandet The Sex Pistols på Penguin Club. Dagbladets fotograf var til stede. Her er Johnny Rotten (i midten) fanget av blitzen til Dagbladets fotograf. Foto: ODD H. ANTHONSEN Vis mer
PUNKHISTORIE: Bilde fra den etter hvert så legendariske konserten med The Sex Pistols på Pingvin Club i Oslo i juli 1977. Johnny Rotten er vokalist.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling