Var du tv-barn på 80-tallet?

Her venter en nostalgi-tripp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Test deg selv i quizen!

(Dagbladet.no): De siste dagene har det rast en debatt rundt «The Transformers»-filmen, som er blitt anmeldt til alle slags karakterer.

Mye av debatten har basert seg på anmelderenes premisser for anmeldelsene - men også like mye om hva de satt og så på tv da de var yngre.

Felles for mange av dagens «voksenungdom», rett over og under det magiske 30-tallet, er at store deler av lørdagsmorgenen ble tilbrakt foran tv-skjermen med et imponerende antall tegnefilmer.

Noen trykket «He-Man» til sitt hjerte, mens andre går med «Transformers»-logoer tatovert ved hjertet. Andre var bare fornøyde med serier som «Inspector Gadget», eller «Care Bears» for den saks skyld.

Lenger ned i saken her har vi plassert en temmelig rikholdig kolleksjon av tegnefilm-introer fra den gang. Mange av dem vil du nok dra kjensel på, selv om det er 20 år siden sist gang du hørte akkurat den melodien.

Hvor mye husker du, og hvor mye har du glemt? Vi har snekret sammen en quiz som du kan bryne deg på straks nostalgi-ståpelsen har lagt seg ...

Hva var din favoritt-serie? La nostalgien få utløp i kommentarfeltet nederst i saken!

Foto: LARS MYHREN HOLAND
Foto: LARS MYHREN HOLAND Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer