Var ikke skilt fra kona

Sigurd Inge trakk seg fra «Jakten på kjærligheten».

(Dagbladet.no): Torsdag trekker Sigurd Inge Langnes seg fra det bonderomantiske TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Overfor ungkarskvinnen Ingeborg og TV 2 sier han at det er på grunn av manglende felles interesser, skriver Se & Hør.

Men ifølge ukebladet kan det like gjerne være fordi han ikke var formelt skilt fra kona da innspillingen av programmene startet i sommer, selv om Sigurd Inge nekter for at det er årsaken.

- Det er ikke årsaken til at jeg trekker meg som frier i torsdagens program, sier han til Se & Hør.

Langnes jobber til vanlig som gruvearbeider på Svalbard, og drev med slukking av gruvebrannen i dagene før innspillingen startet. Midt i slukkingsarbeidet opplevde han en dødsulykke i gruva.

- Ulykken gikk veldig inn på meg. Jeg hadde holdt på med slukkingsarbeid i fire døgn, og dro rett derfra til tv-innspilling. Det var nok ikke spesielt lurt, sier han.

Ingeborg skal ha blitt svært overrasket da Sigurd Inge trakk seg. Hun ville ifølge Se & Hør svært gjerne ha ham med videre.

- Han måtte gjøre det som var best for ham selv, sier Ingeborg.

Ingen i TV 2 vil kommentere overfor Se & Hør om Langnes lurte dem da han ikke informerte om at han fremdeles var gift da han ble valgt ut som en av frierne i det populære TV 2-programmet.

VILLE IKKE VÆRE MED LENGER: Sigurd Inge, på bildet sammen med den kjærlighetssøkende bonden Ingeborg og resten av frierne, trekker seg torsdag fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
VILLE IKKE VÆRE MED LENGER: Sigurd Inge, på bildet sammen med den kjærlighetssøkende bonden Ingeborg og resten av frierne, trekker seg torsdag fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer