Hver gang vi møtes:

Var livredd dommen

Før sin første opptreden i «Hver gang vi møtes» sov ikke «Staysman» på ei uke. Nå føler han seg endelig hjemme i norsk musikkliv.

NERVØS: Stian Thorbjørnsen sov ikke på ei uke før første opptreden i Hver gang vi møtes. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet
NERVØS: Stian Thorbjørnsen sov ikke på ei uke før første opptreden i Hver gang vi møtes. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er veldig klisjé, men det føles som en drøm. Det høres jo helt bisart ut at Trygve Skaug skal tolke «En godt stekt pizza», sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen (38) til Dagbladet.

Lørdag skal Thorbjørnsens noe uortodokse musikkarriere hedres i «Hver gang vi møtes». «Rølpeartstien» er glad for at det norske folk nå får bli kjent med musikk gjennom andre artisters uttrykk.

- Det var den beste opplevelsen for meg. Mine låter handler jo tilsynelatende alltid om pupper og fyll, men når man setter seg rundt et bord og snakker om dem, ser man at tekstene kan handle om så mye mer. Det syntes jeg var veldig fint, sier han.

Sov ikke på ei uke

Thorbjørnsen innrømmer derimot at oppholdet på Vestre Kjærnes gård ikke har vært nervefritt. Da han skulle tolke Maria Menas låt «Fragile» sov han ikke på ei uke i forkant.

- Jeg frykta at jeg skulle få terningkast én. Jeg synes jo egentlig at det er gøy med én når grunnen er at anmeldere hater musikkstilen, men denne gangen var det sangstemmen og tolkninga mi som skulle anmeldes. Det har alltid vært min akilleshæl at jeg ikke er en kjempevokalist. Jeg skulle ønske jeg hadde sangtalentet i bånn, for da hadde ikke tolkninga spilt så stor rolle, sier Thorbjørnsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer