PINK avslører:

- Var lutfattig

Som tenåring lærte artisten «Pink» at det lønner seg å lese kontrakter nøye - og det på den harde måten.

FATTIG: Pink følte hun ble lurt tidlig i karrieren noe som førte til at hun tjente nærmest ingenting på musikksuksessen. Tirsdag fikk hun sin egen stjerne på Hollowood Walk of Fame. Foto: Xavier Collin/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASH NEWS
FATTIG: Pink følte hun ble lurt tidlig i karrieren noe som førte til at hun tjente nærmest ingenting på musikksuksessen. Tirsdag fikk hun sin egen stjerne på Hollowood Walk of Fame. Foto: Xavier Collin/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASH NEWS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med avdukingen av hennes helt egne stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles, åpnet Pink seg til Variety om hennes 20 år lange karriere.

Allerede som 19-åring hadde hun signert platekontrakter med store selskap. Likevel var det noe som ikke stemte.

- Selv om jeg hadde solgt 15 millioner album var jeg fortsatt lutfattig. Jeg ble fullstendig lurt og merket av alle personene jeg møtte, forteller hun til magasinet.

I dag har 39-åringen lagt de økonomiske problemene bak seg.

Alecia Moore begynte sin karriere i RnB-gruppa Choir men bestemte seg for å gå solo. Da hun brøt kontrakten mistet hun alt.

- Jeg var 17 år og hjemløs. Plateselskapet betalte for at vi skulle bo i Atlanta, så jeg hadde ikke noe sted å bo, forteller hun.

Tok pengene

Hun kjente to produsenter i New York som lot henne sove på gulvet i studioet deres. Der fortsatte Moore å skrive låter i håp om å en dag kunne gi ut et album.

Plutselig en dag snudde lykken for tenåringsjenta. En kveld fikk de besøk i studioet av en direktør for et stort plateselskap. Han la merke til låtene til unge Alecia Moore.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer