Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Var scientolog i 30 år før hun brøt ut. Nå kjemper hun mot sekten

Datteren var grunnen til at Leah Remini (48) til slutt tok skrittet ut av scientologikirken.

TV-STJERNE: Leah Remini er for mange mest kjent for rollen i «Kongen av Queens». Nå får hun mye oppmerksomhet for serien der hun og andre tidligere scientologer deler fra livet på innsida av den spesielle religionen. Foto: NTB scanpix
TV-STJERNE: Leah Remini er for mange mest kjent for rollen i «Kongen av Queens». Nå får hun mye oppmerksomhet for serien der hun og andre tidligere scientologer deler fra livet på innsida av den spesielle religionen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg prøver å vise at jeg ikke er perfekt, sier Leah Remini (48).

I Norge kjenner vi henne kanskje aller best som Carrie i «Kongen av Queens». TV-serien, som ble spilt inn fra 1998 til 2007, går fremdeles i reprise verden over. Men det få visste den gang, var at skuespilleren levde et dobbeltliv som Hollywood-stjerne og kuet sektmedlem. I 2013, etter 30 år, forlot Remini endelig scientologien, og i dag er en hun blant sekterns fremste motstanderne.

- Mesteparten av livet mitt har jeg kun vist frem en plettfri versjon av meg selv. Det var slik scientologikirken ville ha det. Men det vil jeg rette opp i nå, sier Remini, som i dag egentlig har møtt opp på Four Seasons Hotell i Beverly Hills for å promotere filmen «Second Act».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?