Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sophie Elise Isachsen intervju

Var sykelig opptatt av utseendet: - Jeg var livredd for å ikke ha råd til operasjoner

I sin nye bok forteller Sophie Elise Isachsen (21) om selvskading, mobbing og om et usunt forhold til eget utseende.

ET BEDRE LIV: – Nå går jeg ofte uten sminke. Jeg kan ha kort hår, det hadde jeg aldri trodd jeg kom til å kunne ha, sier Sophie Elise som har gitt slipp på utseendefikseringa.
ET BEDRE LIV: – Nå går jeg ofte uten sminke. Jeg kan ha kort hår, det hadde jeg aldri trodd jeg kom til å kunne ha, sier Sophie Elise som har gitt slipp på utseendefikseringa. Vis mer

Da russen hadde samlet seg for å dynke førsteklassingen Sophie Elise Isachsen kunne hun ikke løpe fra dem. Hun var redd innleggene i BH-en skulle falle ut.

Til vanlig måtte hun også stå på en spesiell måte for at ingen skulle legge merke til at hoftene var små. Hun måtte heve øyenbrynene, stramme kjevene, ha den «pene sida» vendt mot dem hun snakket med. Hele tida passe på puppene, ingen måtte oppdage at hun jukset dem større.

Ingen måtte vite hvordan hun egentlig så ut.

- Det var på samme måte som at en anorektiker ikke klarer å være sosial fordi hun må spise til visse tidspunkt. Jeg var ikke opptatt av å være tynn, men av utseendet på en helt annen måte. Jeg kunne ikke være sosial for jeg måtte spare alle pengene mine. Jeg var livredd for å ikke ha råd til operasjoner, forteller Sophie Elise Isachsen (21), best kjent som bloggeren Sophie Elise, nylig kåret til årets blogger og Medie-Norges mektigste kvinne.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?