Sophie Elise Isachsen intervju

Var sykelig opptatt av utseendet: - Jeg var livredd for å ikke ha råd til operasjoner

I sin nye bok forteller Sophie Elise Isachsen (21) om selvskading, mobbing og om et usunt forhold til eget utseende.

ET BEDRE LIV: – Nå går jeg ofte uten sminke. Jeg kan ha kort hår, det hadde jeg aldri trodd jeg kom til å kunne ha, sier Sophie Elise som har gitt slipp på utseendefikseringa.
ET BEDRE LIV: – Nå går jeg ofte uten sminke. Jeg kan ha kort hår, det hadde jeg aldri trodd jeg kom til å kunne ha, sier Sophie Elise som har gitt slipp på utseendefikseringa. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da russen hadde samlet seg for å dynke førsteklassingen Sophie Elise Isachsen kunne hun ikke løpe fra dem. Hun var redd innleggene i BH-en skulle falle ut.

Til vanlig måtte hun også stå på en spesiell måte for at ingen skulle legge merke til at hoftene var små. Hun måtte heve øyenbrynene, stramme kjevene, ha den «pene sida» vendt mot dem hun snakket med. Hele tida passe på puppene, ingen måtte oppdage at hun jukset dem større.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer