Vårens tv-krig er i gang. Kun én nådde den «magiske grensa»

Ikke overraskende er det full pott for «Farmen kjendis».

FARMENDELTAKERE: I «Farmen kjendis» konkurrerer blant annet Kari Jaquesson og Leif-Einar "Lothepus" Lothe. Jaquesson røk ut i tvekamp med Aylar Lie søndag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FARMENDELTAKERE: I «Farmen kjendis» konkurrerer blant annet Kari Jaquesson og Leif-Einar "Lothepus" Lothe. Jaquesson røk ut i tvekamp med Aylar Lie søndag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kjendisversjonen av «Farmen» på TV 2 så sin første tvekamp i helga og seerne flokket til tv-apparatene.

Å nå én million seere i Norge i 2017 er det bare et fåtall tv-konsepter som klarer, og denne helga var det bare ett program som nådde opp til den «magiske grensa».

Rett i overkant av én million nordmenn fikk med seg øyeblikket da Kari Jaquesson måtte forlate «Farmen kjendis», etter duellen med Aylar Lie. I snitt hadde programmet 940 000 seere totalt, ifølge TV 2.

- En bauta

- Det er ekstremt høye tall. I hele «Farmen»s historie har vi bare hatt én søndag som kan måle seg. Så høye seertall forventer vi aldri, sier kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til Dagbladet.

- Det er vel som forventet? En kjendisversjon av Farmen er jo et veldig sikkert konsept?

- «Farmen» er en bauta, men dette er første gang vi lager en kjendisversjon. Vi hadde ikke noen referanser å lene oss på. Seerne har tatt konseptet godt imot, sier Dahl.

Nedgang for HGVM

En annen TV 2-«bauta» er musikkhyllestprogrammet «Hver gang vi møtes», som i tidligere sesonger har hatt svært høye seertall. Lørdag så imidlertid bare 484 000 årets sesongstart med Esben «Dansken» Selvig i sentrum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer