Vårens viktigste trender

Fire eksperter gir deg tips om vårens viktigste trender.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Catarina Midby talskvinne Hennes & Mauritz

- Denne våren ser vi et fargebilde med klare fruktfarger og pasteller. Trenden er 50-tallsinspirert med klassiske plagg, smale midjer og pene kjoler. Jackie O. er vårens moteikon. Forskjellige versjoner av hennes Chanel-drakter blir svært populært. På damesiden er capribuksa et nøkkelplagg. Det samme er det klassiske cardigan-settet med en matchende topp.

Vi ser i tillegg mye mønster, ruter og blomster både for damer og herrer.

Også for gutta er det preppylooken som gjelder. Sats på tennistrøyer , pastellfarger og smale slacks med smale belter til.

Pauline Nearholm

redaktør for motebladet Fjords

- Siden det er mye klær fra 50-tallet denne sesongen, er det selvfølgelig også 50-tallsinspirert sminke som gjelder. Prøv for eksempel å legge en lett, flytende eyeliner , med lyse lepper til. Ideen er ikke å kopiere sminken fra den epoken, men gi den en moderne vri. I tillegg til sminke ville jeg satset på god, farget neglelakk til våren. Klærne nå er fargesterke, så rosa neglelakk hadde vært fint. De vågale kan jo prøve en farge på hver finger. Hvis jeg hadde hatt mye penger ville jeg i tillegg investert i et par bra makeup-pensler. Det er viktig for å legge vårens sminke fint.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer