Vi holder med Helena i alt og mot alle:

VARG IL er allerede årets seriemestere

"Heimebane" er også Nils og Eddie altså, husk det.

GODE VARGTASSER: I «Heimebane» gjør denne gjengen serien verdt alle timene, Emma Bones (t.v.), Morten Svartveit, Ane Dahl Torp, John Carew og Rolf Kristian Larsen. Foto: NTB Scanpix
GODE VARGTASSER: I «Heimebane» gjør denne gjengen serien verdt alle timene, Emma Bones (t.v.), Morten Svartveit, Ane Dahl Torp, John Carew og Rolf Kristian Larsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På denne noble spalteplass burde vi skrevet om Trump, om Høyre, om at verden ennu er ond, men nei. I dag skriver vi om den hersens fotballen. Om at Manchester United viste klasse de siste 45 minuttene mot rival City, hurra. At bjørnene Rosenborg våknet opp av vinterdvalen og sendte Molde hjem som I-slakt og at om to måneder starter VM i fotball opp hos Putin, det er bare å grue seg. Vi lurer fortsatt på om britene vil våge å boikotte VM i form av at England blir hjemme? Og, hva skjer da med de andre nasjonene? Følg med. Fotball er store penger og storpolitikk.

Men, altså: Vi skriver også om at i fotballens verden står klisjeene i kø. Vi som nå og da begår bokstaver om verdens fineste idrett benytter dem dag ut og omgang inn. Vi skriker, skråler, er unyanserte, seriøse, useriøse, toskete, glødende, på trynet og ellers ganske fornøyde med uavgjort borte og en seier hjemme.

Vi skal ikke erte på oss for mange, men vi mener nok at deler av supporterne til Vålerenga kunne oppført seg litt mer voksent enn det de gjorde mot Herman Stengel i helga. Unødvendig pubertale, og kom ikke her og si; at det får´n tåle. Det som ble ropt var kvalifisert dust, men nå våger vi oss aldri mer på Bohemen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer