«Glamonatrix

Varsler «hett» storshow i Norge

Neste mai skal Dita Von Teese innta Folketeateret.

DITA VON TEESE: Pinup-modellen fra Michigan startet med ballett, fortsatte som stripper og endte på magasincover verden over. Foto: Sequoia Emmanuelle
DITA VON TEESE: Pinup-modellen fra Michigan startet med ballett, fortsatte som stripper og endte på magasincover verden over. Foto: Sequoia Emmanuelle Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Burleskstjerna Heather Renée Sweet, bedre kjent som Dita Von Teese, er verdensberømt for sine mange år som pikant scenekunstner. Neste år kommer hun til Oslo på storbesøk, ifølge en pressemelding fra arrangør A Comic Soul.

«Fredag 22. mai 2020 blir det hett på Folketeateret.», hevder de og skriver at showet «Glamonatrix» er hennes mest overdådige noensinne. Von Teeses forrige turne skal ha solgt ut hus i USA, Canada, Australia og Europa.

Etter «Glamonatrix» skal det etter planen være mulig å få et «eksklusivt» møte og autografsignering med von Teese. Dette koster imidlertid skjorta, 2450 kroner i tillegg til ordinær billett, informeres det.

Burleskdanseren har tidligere uttalt overfor Dagbladet at hun liker det ekstreme. I tidligere show bader hun i gigantiske martiniglass og går med smoking over korsettet.

– Flere av idolene mine, som Marlene Dietrich og Josephine Baker, gikk i smoking. Det var en veldig chic ting å gjøre i mellomkrigstida. I showet mitt går jeg på med smoking, og ettersom jeg kler av meg, blir antrekket mer og mer feminin. Jeg elsker tanken på å være to ting, maskulin og hyperfeminin samtidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer