Michael Jackson

Varsler nye avsløringer rundt dødsfallet: - Utnytter Michael Jackson

Dødsbo-advokater rasende på tv-kanalen ABCs nye dokumentar.

DØDE I 2009: Torsdag viser tv-kanalen ABC en ny dokumentar om Michael Jacksons siste dager. Det misliker dødsboet sterkt. Foto: NTB scanpix
DØDE I 2009: Torsdag viser tv-kanalen ABC en ny dokumentar om Michael Jacksons siste dager. Det misliker dødsboet sterkt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Michael Jacksons dødsbo fordømmer en tv-dokumentar om artistens siste dager. Tv-kanalen ABC hevder den har nye opplysninger om dagene før hans død for ni år siden.

Superstjernen døde 25. juni 2009 - 50 år gammel. Om nøyaktig en måned er det ni år siden den sjokkerende nyheten kom. Michael Jackson hadde før sin død annonsert et comeback med flere konserter.

Uønsket av arvingene

Tv-dokumentaren blir vist torsdag på den anerkjente tv-kanalen ABC, American Broadcasting Company, et amerikansk mediekonsern som eies av The Walt Disney Company. Det melder Independent.

Dødsboets advokater uttaler at dokumentaren verken er sponset, ønsket eller godkjent av Jacksons arvinger.

Dødsboet påpeker videre at den sannsynligvis vil være i strid med deres og arvingens immaterielle rettigheter, økonomiske og kunstneriske rettigheter knyttet til varemerke, åndsverk og opphavsrett.

- Utnytter Jacksons liv

I annonseringen av den to timer lange tv-dokumentaren melder ABC om nye avsløringer om tida før hans død. Det misliker advokatene i dødsboet sterkt. Hva de nye momentene skal være, er ikke kjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer