Vårt yndlingsspill

Fly helikopteret!

Lurer du på hva nettredaksjonen i Dagbladet.no har brukt overskytende tid til dette året?

«Fly the copter» er et urolig lett, men samtidig vanskelig spill. Så avhengighetsskapende og morsomt er det at det antakeligvis kan gå ut over nyhetsoppdateringen i flere ulike nettaviser.

Du styrer det lille helikopteret ditt med musa. Med venstre mustast holder du deg oppe. Din eneste oppgave er å ikke krasje i veggene eller hindrene som dukker opp i spillet. Også kjører du så lenge som mulig og får mer poeng enn konkurrenten. Men det er ikke lettere gjort enn sagt.

Det er ikke tvil om at det lille helikopteret har ført til alvorlige raseriutbrudd av og til. Men likevel elsker vi det, og vi garanterer at det ikke er epilespiframkallende. Så mye har vi spilt dette spillet at i visse deler av nettredaksjonen ligger nå rekorden på tett under 2000 poeng.

Det enkle er det beste, mener vi og forsetter den knallharde konkurransen. Klarer du å slå oss?

NN!Kun de med rask nettforbindelse godtas i denne konkurransen. Har du treig ISDN eller modem går spillet såpass treigt at det er betraktelig mye lettere å spille spillet. Det er juks, mener vi, og krever at du kan ta i mot minst 384/128 Kbps.

Du finner spillet her.

Sjekk flere spilli vår spill-spesial!

Vårt yndlingsspill
PASS OPP:</B> Det er enkelt å spille dette spillet, men det er ikke så enkelt å få de store poengsummene. Her gjelder det å styre unna vegger og hinder.